Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τέλος κι επίσημα ο Ουζουνίδης!

Παναθηναϊκός: Τέλος κι επίσημα ο Ουζουνίδης!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί κι επίσημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της “πράσινης” ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επίσημη ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας. Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη.

Η Παναθηναϊκή οικογένεια του εύχεται εγκάρδια κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία”.

Τα… είπε το πρωί με Κωνσταντίνου

Συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου είχαν το πρωί της Τετάρτης (16/5) ο Μαζίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, Χριστόφορος Κόλα και Νίκος Γιάγκου με θέμα τον τρόπο αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του Κόλα και Γιάγκου πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συναντήθηκαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ώστε να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα συμβόλαια τους.

Η πλευρά της «πράσινης» ΠΑΕ κατέθεσε την πρόταση της, με την οποία δεν συμφώνησαν οι Ουζουνίδης, Κόλα και Γιάγκου. Οι δύο πλευρές, πάντως, συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μίλησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι περίμεναν έξω από τα γραφεία. Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας ότι ο Ουζουνίδης τίμησε τον σύλλογο.

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε, τιμώντας τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και παρ’όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον σύλλογο κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Είναι περιπτώσεις που όλη τη χρονιά έγιναν στο Απήλιο και νομίζω ότι οι όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν για όλα αυτά που έκαναν στην ομάδα αυτή την τελευταία χρονιά», τόνισε ο Κωνσταντίνου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις