Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπέσας! Εστουντιάντες για Τσάβες

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπέσας! Εστουντιάντες για Τσάβες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18 δίχως και τον Μπράιαν Καμπέσας. Ο δανεισμός του νεαρού μεσοεπιθετικού διακόπηκε, με τον ίδιο να επιστρέφει στην Αταλάντα, έπειτα από πέντε μήνες και να αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Ο Παναθηναϊκός διέκοψε τον δανεισμό του Μπράιαν Καμπέσας από την Αταλάντα. Ο παίκτης από τον Ισημερινό δεν μπόρεσε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και λόγω και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο σύλλογος, πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Να σημειωθεί ότι ο Καμπέσας δεν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενημερώνοντας ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Ο πιθανότερος προορισμός για τον Καμπέσας είναι η Αβελίνο, αν και για τον πρώην πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού ακούστηκαν ακόμα τρεις ιταλικές ομάδες.

Εστουντιάντες για Τσάβες

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεμπερδέψει και με τον Τσάβες. Η Εστουντιάντες θέλει να κάνει δικό της τον Αργεντινό επιθετικό κι αναμένεται να δώσει 800.000 στο “τριφύλλι”, λεφτά με τα οποία ο σύλλογος θα μπορέσει να πληρώσει την Μπόκα, προκειμένου να κλείσει οριστικά το θέμα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις