Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μολίνς! Αποχώρησε από την ομάδα ο Σουηδός επιθετικός

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και τυπικά τον Γκιγιέρμο Μολίνς, με τον Σουηδό επιθετικό να αποχωρεί από την ομάδα μετά από 1,5 χρόνο, αφού οι “πράσινοι” αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αποτελεί πλέον και επίσημα, ο Γκιγιέρμο Μολίνς, αφού η “πράσινη” ΠΑΕ ανακοίνωσε και τυπικά την αποχώρησή του από την ομάδα, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο Σουηδός επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Γιώργο Δώνη ενόψει της νέας σεζόν, αφού ήταν ήδη γνωστή η απόφαση αποχώρησής του από την ομάδα. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής παρέμεινε για ενάμισι χρόνο στον Παναθηναϊκό, μετά από τη μετεγγραφή του τον Ιανουάριο του 2017, κατόπιν εισήγησης του τότε τεχνικού διευθυντή, Νίκου Λυμπερόπουλου.

Στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού, ο Μολίνς πραγματοποίησε 36 συμμετοχές με 10 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας και αρχηγός της ομάδας την περασμένη σεζόν, μετά τη σωρεία αποχωρήσεων βασικών παικτών, όπως ο Μπεργκ, ο Ζέκα και ο Κουτρουμπής.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία για τον Γκιγέρμο Μολίνς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε την διαδρομή του δείχνοντας υψηλό ποδοσφαιρικό ήθος και αξιομνημόνευτο επαγγελματισμό. Την περσινή περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 8 γκoλ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις