Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: No money! Θα συνεχιστεί η αποχή των παικτών

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η υπομονή στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την ασυνέπεια της “πράσινης” διοίκησης, έχει τελειώσει. Και η προπόνηση της Τρίτης.. χάνεται, με την πληροφόρηση από το “τριφύλλι” να κάνει λόγο για πληρωμές από Πέμπτη – Παρασκευή.

Όλο και πιο… άρρωστο γίνεται το κλίμα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους παίκτες της ομάδας να συνεχίζουν την αποχή τους από τις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” εμφανίζονται ενωμένοι και επιθυμούν να εξοφληθούν από το “τριφύλλι”.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπογράμμισε στην επικοινωνία που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη τη Δευτέρα του Πάσχα πως οι παίκτες δεν θα μεταβούν ούτε την Τρίτη στο Κορωπί, εαν δεν εξοφληθούν όλοι.

Μεταξύ άλλων, ο Κουρμπέλης φέρεται να τόνισε: “Κόουτς, έχουμε πάρει μια συνολική απόφαση. Δεν κατεβαίνουμε στις προπονήσεις αν δεν πάρουμε όλα τα χρήματα του Δεκεμβρίου και δεν πάρει και ο Λουτσιάνο του Οκτωβρίου. Είναι απόφαση που πήραμε”.

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος του τόνισε πως οι παίκτες θα πληρωθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών δεν μπήκαν την Τρίτη, κάτι που σημαίνει πως η σημερινή προπόνηση δεν θα γίνει, ενώ είναι πολύ πιθανό πως η αποχή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις