Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Θέλει την Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Πιεμπονγκσάντ!

Παναθηναϊκός: Θέλει την Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Πιεμπονγκσάντ!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θεωρείται πια παρελθόν από τον… περίγυρο του Παναθηναϊκού και δημοσίευμα από τη Ρουμανία τον θέλει να έχει βάλει πλέον στο μάτι, τη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Το όνομα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ενεπλάκη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, σε μία υπόθεση που δεν διαλευκάνθηκε ποτέ, με ευθύνη και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας όμως φαίνεται ότι έχει ήδη εστιάσει πλέον σε μια άλλη περίπτωση ομάδας και συγκεκριμένα της Ντιναμό Βουκουρεστίου, με δημοσιεύματα από τη χώρα να τον εμπλέκουν με μια πιθανή αλλαγή στην ιδιοκτησίας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πιεμπονγκσάντ εμφανίζεται ως… μπροστινός των Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι, για την αγορά του ιστορικού ρουμανικού συλλόγου, με τον νυν πρόεδρο του συλλόγου να υποστηρίζει σχετικά: «Είναι κάποιος που πρόσφατα αγόρασε ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε ακόμα όλα τα στοιχεία, περιμένουμε ακόμα κάποια χαρτιά. Αλλά ναι. Υπάρχουν ενεργές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της ομάδας. Ο κύριος Νεγκόιτσα θέλει να πουλήσει. Δεν μπορώ να σας πω αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο Πιεγκμπονσάντ. Ξέρετε πως είναι η υπόθεση. Μερικές φορές άλλα σας λέω κι άλλα εννοείτε. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι φίλος μου και υπήρξε αφεντικό μου στο παρελθόν».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις