Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το ταξίδι του Νταμπίζα και οι αποκλίσεις που βρήκε ο Πιεγμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός: Το ταξίδι του Νταμπίζα και οι αποκλίσεις που βρήκε ο Πιεγμπονγκσάντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να υλοποιήσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, την ώρα που οι εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας με τον Παϊρό Πιεμπινγκσαντ έχουν “παγώσει”.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά με την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Νίκος Νταμπίζας κάνει κινήσεις προκειμένου να τον ενισχύσει, σύμφωνα πάντα με την μετεγγραφική απαγόρευση που του έχει επιβληθεί.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων” βρίσκεται στην Αγγλία, πιθανότατα για να τσεκάρει κάποιο “στόχο” των “πρασίνων” κάτω των 23ων ετών (αμυντικό ή επιθετικό).

Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό -από δημοσιεύματα- πως οι άνθρωποι του Παϊρό Πιεμπονγκσαντ βρήκαν σημαντικές αποκλίσεις στα οικονομικά -σε σχέση με αυτά που τους είχαν οι πει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός- μετά τον έλεγχο που έγινε.

Αυτός φαίνεται πως είναι ο λόγος που η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών του “τριφυλλιού” έχει πάρει καθυστέρηση, με τον Ταϊλανδό να ζητάει παράταση πριν από λίγες μέρες από τον Αλαφούζο (σ.σ. τα πάντα θα έπρεπε να είχαν τελειώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου).

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί να βάλει 20 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ μέχρι να τελειώσει η όλη υπόθεση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και την “Pan Asia”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις