Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τρίτος “μασκοφόρος”! Κάταγμα ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Τρίτος “μασκοφόρος”! Κάταγμα ο Μπουζούκης
ΦΩΤΟ intime

Κουρμπέλης, Ινσούα και τώρα Μπουζούκης. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα των “πρασίνων” με τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα (04.03.2019) έκανε εξετάσεις στο ΥΓΕΙΑ.

Η αξονική τομογραφία που έκανε ο Γιάννης Μπουζούκης τη Δευτέρα έδειξε κάταγμα στο ρινικό οστό με μικρή μετατόπιση. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού θα προμηθευτεί ειδική μάσκα και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για κάποιες ημέρες!

Να θυμίσουμε πως ο Μπουζούκης (είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει το Σάββατο στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός) δεν είναι ο πρώτος παίκτης του “τριφυλλιού” που θα… εμφανιστεί με μάσκα τη φετινή σεζόν. Έχουν προηγηθεί οι Κουρμέκλης και Ινσούα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Ο Γιάννης Μπουζούκης τραυματίστηκε στο πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι και εξετάστηκε σήμερα στο ΩΡΛ του «Υγεία» από τη θεράπουσα ιατρό κ. Ανατολή Παταρίδου. Η αξονική τομογραφία έδειξε κάταγμα στο ρινικό οστό με μικρή μετατόπιση. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για λίγες ημέρες και η επανένταξή του θα γίνει με προστατευτική μάσκα.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις