Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Βέμερ: “Κλειδωμένος ο τραπεζικός του λογαριασμός! Απλήρωτη η Εφορία”

Βέμερ

Για μια εβδομάδα πήρε αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης προσφυγής του Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η αποκάλυψη που έκανε ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Ατλαμάζογλου. Αναβολή και στις υποθέσεις των Λέτο – Τοτσέ και Εσιέν.

Αναβολή για την Τετάρτη (7 Μαρτίου, 14:30) πήρε η εκδίκαση η προσφυγής του Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από σχετικό αίτημα των “πρασίνων” στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το “τριφύλλι” κέρδισε για μια ακόμα φορά χρόνο, αλλά ο δικηγόρος Γερμανού αμυντικού, Πάρης Αλταμάζογλου, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί νέα αναβολή.

Ο κ. Αλταμάζογλου ανέφερε πως η πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει καθόλου χρήματα μέχρι στιγμής στον Βέμερ και πρόσθεσε πως αν το “τριφύλλι” είχε δώσει ένα ποσό 100.000 ευρώ, τότε θα υπήρχε και διαφορετική αντιμετώπιση από τον παίκτη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Βέμερ στην Ελλάδα είναι μπλοκαρισμένοι, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει την Εφορία του παίκτη.

Άξιο αναφοράς, πως στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή και για τις περιπτώσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν. Οι υποθέσεις τους θα εκδικαστούν στις 14 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις