Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ζήτησε μεγαλύτερη περικοπή του μπάτζετ ο Αλαφούζος! Σε απόγνωση ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός: Ζήτησε μεγαλύτερη περικοπή του μπάτζετ ο Αλαφούζος! Σε απόγνωση ο Ουζουνίδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τη διοίκηση της “πράσινης” ΠΑΕ μεγαλύτερες περικοπές στο μπάτζετ. Προβληματισμένος ο Ουζουνίδης, δεν αποκλείεται μέχρι και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να πέσει κι άλλο το μπάτζετ του Παναθηναϊκού. Ο ιδιοκτήτης της “πράσινης” ΠΑΕ επιθυμεί το μπάτζετ να μειωθεί ακόμα 2 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ενημερώνεται για την απόφαση του Αλαφούζου και να βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι πολύ προβληματισμένος και δεν αποκλείεται μέχρι και να αποχωρήσει από το τιμόνι του “τριφυλλιού’.

Είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό οι Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Μολέδο και Χίλιεμαρκ, ενώ πωλητήριο έχει μπει και στον Κουρμπέλη. Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί κι άλλες αποχωρήσεις, ώστε να μειωθεί το μπάτζετ, πράγμα που σημαίνει ότι οι “πράσινοι” θα αποδυναμωθούν τελείως και θα υποχρεωθούν να αγωνιστούν με νεαρούς παίκτες.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή του, ενώ εκκρεμούν κι οι αποφάσεις για τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί. Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών είναι υπαρκτός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βρίσκεται σε απόγνωση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις