Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΑΟΚ: Ανατροπή και “ποδαρικό” με το δεξί για τον Ιστορικό!

Πανιώνιος – ΑΟΚ: Ανατροπή και “ποδαρικό” με το δεξί για τον Ιστορικό!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ιδανικό ξεκίνημα στο 2018 αλλά και στον δεύτερο γύρο της Superleague πραγματοποίησε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε εντός έδρας του ΑΟΚ με 3-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο.

Ο Πανιώνιος ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΟΚ, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ (0-1) που έχει διαμορφωθεί στο πρώτο μέρος κι επικράτησε της ομάδας της Κέρκυρας με 3-1, για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ιστορικός έφτασε στους 25 βαθμούς κι εδραιώθηε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο ΑΟΚ έμεινε στους 11 βαθμούς και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό με τον Επστάιν, αλλά στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μασούρα (46′), Λάμπρου (53′) και Παπαγεωργίου (78′).

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46′ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76′ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83′ Πινιώτης).

ΑΟΚ (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης (55′ Μπάουμαν), Γκράσι, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67′ Κόντος), Σιόντης, Έπσταϊν, Παμλίδης (75′ Ζορμπάς).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις