Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Πρώτη… έξοδος! Η κορυφή “περνάει” απ’ τη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Πρώτη… έξοδος! Η κορυφή “περνάει” απ’ τη Νέα Σμύρνη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι ήττες της ΑΕΚ και του Άρη δίνουν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει στην κορυφή της Superleague, με νίκη στην έδρα του Πανιωνίου (19:30, NewsIt.gr, NOVASPORTS 1).

Πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στη φετινή Superleague! Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, γνωρίζοντας πως η… πόρτα της κορυφής άνοιξε, μετά τις ήττες της ΑΕΚ και του Άρη.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1044120602225897474

Το έργο της ομάδας του Μαρτίνς όμως δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο του “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε συντριβεί από την ΑΕΚ με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Καμαρά – Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Χριστοδουλόπουλο στις πτέρυγες. Επιτελικός μέσος θα είναι ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Γκερέρο.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός θα έχει για πρώτη φορά μετά το 2006 οπαδούς του στις εξέδρες του γηπέδου των “κυανέρυθρων”, καθώς η διοίκηση τους εξασφάλισε εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1043931252070469632

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις