Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: “Εξαφανισμένος” στη Νέα Σμύρνη!

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: “Εξαφανισμένος” στη Νέα Σμύρνη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πετυχαίνοντας ένα γκολ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών σε κάθε ημίχρονο, ο Πανιώνιος πήρε μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πολύ “χλωμοί” εμφανίστηκαν οι “πράσινοι” στη Νέα Σμύρνη – Χωρίς κλασική ευκαιρία στο ματς, αλλά φώναξαν για πέναλτι στο 3′.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Νίκησε η καλύτερη ομάδα! Ο Πανιώνιος επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 2-0 και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Την ίδια στιγμή, οι “πράσινοι” -που έκαναν κακή εμφάνιση, αλλά ζήτησαν πέναλτι στο 3′- έχασαν την ευκαιρία να μπουν έστω και προσωρινά στην 5άδα, που είναι ο μεγάλος τους φετινός στόχος στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα του αγώνα και προσπάθησε με αρκετές κοντινές πάσες να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή. Μάλιστα, μόλις στο 3′ ζήτησε πέναλτι σε κράτημα – πτώση του Κουρμπέλη, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Πανιώνιος είχε… κόντρα τον αέρα και αρκετή δυσκολία στο να απομακρύνει την μπάλα. Στην πρώτη του όμως “σοβαρή” επιθετική προσπάθεια, έφτασε στο 1-0. Στο 10′ η άμυνα του “τριφυλλιού” αδράνησε (παρουσίασε πρόβλημα στα μπακ) και δεν μπόρεσε να “κόψει” τον Ντουρμισάι, που κουβάλησε την μπάλα και την “έσπασε” στον Άρσε, ο Αυστριακός έκανε την πάσα στον Σπιριντόνοβιτς, που από κοντά νίκησε τον Διούδη και πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ.

Ο αέρας έκανε αρκετά “παιχνίδια” στις δυο ομάδες, με το που η μπάλα έπαιρνε ύψος. Παρά τις προσπάθειες των παικτών, το ματς δεν κατάφερε να πάρει καλό ρυθμό. Ο Πανιώνιος πάντως ήταν αυτός που “άγγιξε” το 2-0. Από προσπάθεια του Άρσε (27′) , η μπάλα έφτασε στον Ντουρμισάι, αλλά το κοντινό πλασέ που έκανε με το εξωτερικό δεν βρήκε δίχτυα, αφού ο Διούδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ! Οι “κυανέρυθροι” πίεσαν αποτελεσματικά στο χώρο του κέντρου κι έτσι δεν είδαν την εστία τους να δέχεται ιδιαίτερη πίεση από τους “πράσινους” μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Πανιώνιος μπήκε στην επανάληψη αφήνοντας χώρους στον Παναθηναϊκό να επιτεθεί, με σκοπό να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις. Οι “κυανέρυθροι” έπαιξαν γρήγορα και έξυπνα και δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έφτασαν σε 2-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, οι “αμυντικοί” του “τριφυλλιού” αδράνησαν και πάλι και ο αμαρκάριστος Σταυρόπουλος έκανε από κοντά το 2-0. Από το 70′ και μετά ο Παναθηναϊκός έδειξε να ανεβάζει “στροφές”, πίεσε για το γκολ, χωρίς όμως να φτιάξει κάποια σημαντική ευκαιρία. Η νίκη πήγε έτσι… εύκολα στους γηπεδούχους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις