Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην 7η θέση ο Πανιώνιος! Φινάλε με νίκη στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Superleague, καταλαμβάνοντας την 7 θέση στην τελική κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος. Τέλος ο Γρηγορίου από τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Λεβαδειακός έχανε τις ευκαιρίες, αλλά ο Πανιώνιος πετύχαινε τα γκολ στη Νέα Σμύρνη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά και τη νίκη με 2-0, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, για την αυλαία της σεζόν 2017-18 στη Superleague.

Οι “κυανέρυθροι” αποδείχθηκαν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια και με γκολ του Μπανανά στο 16ο λεπτό του αγώνα, με κοντινή κεφαλιά, πήραν προβάδισμα από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Κότνικ να δείχνει “ανίκητος” όποτε χρειάστηκε μάλιστα, ο Πανιώνιος έκανε και το 2-0 στο 52′, μετά από εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη που έβγαλε τετ-α-τετ τον Γεσίλ, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να μειώσει, όμως συνέχισε να τα “χαλάει” στην τελική προσπάθεια και μετά και το δοκάρι του Καθάριος στο 83ο λεπτό του αγώνα, ουσιαστικά αποδέχθηκε τη “μοίρα” του. Με τη νίκη αυτή ο Πανιώνιος κατέληξε στην 7η θέση της φετινής Superleague.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – Λεβαδειακός

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μακρύλλος (64’ Οικονομίδης), Σαντάνα, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (88’ Πινιώτης), Βουκελάτος (85’ Μπραχίμι), Γεσίλ.

Λεβαδειακός: Επασί, Νίκας (71’ Σαβαντογκό), Τριποτσέρης, Φαβάρο, Ζαραδούκας, Ομπιόρα, Καλτσάς, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80’ Καθάριος), Καραχάλιος, Μαρκόφσκι (89’ Ιωαννίδης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις