Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – “A Bola”: “Η Σπόρτινγκ θέλει δανεικό τον Κουλούρη”

ΠΑΟΚ – “A Bola”: “Η Σπόρτινγκ θέλει δανεικό τον Κουλούρη”

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία βάζει τον Ευθύμη Κουλούρη (ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο) στο… στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η εντυπωσιακή πορεία του Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρόμητου (πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στη Superleague με 8 γκολ) φαίνεται πως έχει… τραβήξει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα “Α Bola”, η Σπόρτινγκ “πρόσθεσε στη λίστα της το όνομα του Κουλούρη, του 22χρονου Έλληνα του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο”.

Όπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα, τα “λιοντάρια” έχουν ήδη αρχίσει κάποιες διερευνητικές επαφές, για να διαπιστώσουν τις… διαθέσεις του ΠΑΟΚ και “οι πρώτες αναφορές δεν ήταν ενθαρρυντικές”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η Σπόρτινγκ επιθυμεί το δανεισμό του Κουλούρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να απάντησαν πως ο παίκτης παραχωρείται με 7 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται πολύ υψηλό από τους Πορτογάλους.

Η “A Bola” σημειώνει ότι η Σπόρτινγκ θα παρουσιάσει μια πρόταση για τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν, βάζοντας όμως οψιόν αγοράς του παίκτη στο τέλος της σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις