Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μέσα ο Κρέσπο! Αμφίβολοι Μαουρίτσιο και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μέσα ο Κρέσπο! Αμφίβολοι Μαουρίτσιο και Ελ Καντουρί
ΦΩΤΟ Intime

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ επεφύλασσε η σημερινή (10/1) προπόνηση καθώς ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να είναι στην αποστολή της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (12/1). Το Σάββατο “κληρώνει” για Μαουρίτσιο και Ελ Καντουρί.

Χωρίς προβλήματα συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Χοσέ Κρέσπο μπήκε την Παρασκευή (10/1) και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι της Κυριακής (12/1) με την ΑΕΚ. Προβάδισμα για να αποτελέσουν των κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχουν οι Ίνγκασον και Βαρέλα αλλά ο Πορτογάλος προπονητής του “δικέφαλου του Βορρά” αναμένεται να αποφασίσει τελευταία στιγμή για τις κινήσεις του.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα τραυματισμών, οι Χοσέ Μαουρίτσιο και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν μέρος της κανονικής προπόνησης και η συμμετοχής τους στο ντέρμπι αναμένεται να κριθεί το Σάββατο (11/1).

H ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

“Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου ενόψει του μεγάλου, κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10.01) όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές τους τι ακριβώς θέλουν από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ένωση, προκειμένου να έρθει το τρίποντο. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Γιόσιπ Μίσιτς , Ίνγκι Ίνγκασον αλλά και ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Μαουρίσιο . H κατάσταση του Μαροκινού και του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (10.01), η οποία θα διεξαχθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Λέο Ζαμπά έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις