Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η πιο μεγάλη… ώρα του “πολέμου”!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το παιχνίδι της χρονιάς γίνεται απόψε στην -τελικά- γεμάτη Τούμπα (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1HD), εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, γι την 25η αγωνιστική της Superleague.

“Τελικό πρωταθλήματος” στην Τούμπα. Η “μεγάλη” αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 25η αγωνιστική της Superleague μπορεί να κρίνει ακόμα και τον φετινό πρωταθλητή, έστω και αν οι αποφάσεις για αφαιρέσεις – επιστροφές βαθμών προκαλούν αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/972750242851491840

Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της έφεσης που υπέβαλε κατά της πρωτόδικης ποινής των γεγονότων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, “εξαφάνισε” το -3 και το κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε αρχικά και στο σημερινό (11/03) παιγνίδι με την ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία, εφόσον νικήσει, να περάσει ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στους Θεσσαλονικείς επικρατεί απίστευτος ενθουσιασμός, μετά τις εξελίξεις που είχαμε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και υπάρχει η πεποίθηση πως η ομάδα θα νικήσει την Ένωση και θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ πήγε στου Τούμπα γνωρίζοντας πως με νίκη, θα “καθαρίσει” τον ανταγωνισμό και κατά μεγάλο ποσοστό τον τίτλο. Το πρωινό της Κυριακής… αποκάλυψε στους “κιτρινόμαυρους” μια Τολύμπα με κόσμο, αλλά οι παίκτες του Χιμένεθ γνωρίζουν πως η αποστολή τους ήταν εξ αρχής η νίκη ή έστω να μην ηττηθούν. Φυσικά, ο μεγάλος στόχος του Ισπανού τεχνικού είναι να κρατήσει τους “κιτρινόμαυρους” προσηλωμένους μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος και τα πλάνα των προπονητών, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, έχοντας στην αμυντική τετράδα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Κάνιας και Μαουρίσιο και οι Μακ – Κάμπος στις πτέρυγες. Ο Πέλκας θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και θα βρεθεί πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Στην ΑΕΚ, ο μοναδικός ¨πονοκέφαλος” που πρέπει να κάνει στην άκρη ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτός του τραυματία Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που δεν ακολούθησε την αποστολή των ‘κιτρινόμαυρων”.

Στο τέρμα θα καθίσει ο Τσιντώτας, έχοντας μπροστά του -στην άμυνα- τους Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Βράνιες και Μπακάκη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κονέ και ο Σιμόες, με τους Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα στις πτέρυγες. Τέλος, ο Λιβάγια αναμένεται να βρεθεί στην επίθεση, πίσω από τον Αραούχο, που θα παίξει στην κορυφή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις