Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Σε “κόντρα” για την εξαίρεση Σκουτέρη

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ έχει ζητήσει να εξαιρεθεί ο δικαστής, Δημήτρης Σκουτέρης, από την εκδίκαση της έφεσης στην πρωτόδικη απόφαση για όσα έγιναν στο παιχνίδι της Τούμπας και ο ΠΑΟΚ θέλει να συμμετέχει στη σχετική διαδικασία.

Η δικαστική “μάχη” μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για την τελική απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης επί του παιχνιδιού των δύο ομάδων στη Superleague που διακόπηκε λίγο πριν τη λήξη του, συνεχίζεται πλέον στην Επιτροπή Εφέσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει ζητήσει να μην παρίσταται στην εκδίκαση της έφεσης, ο δικαστής Δημήτρης Σκουτέρης, ο οποίος και είχε αποφασίσει εν μέρει υπέρ του ΠΑΟΚ, στην έφεση για το παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντάς του, τους βαθμούς της τιμωρίας του.

Το εν λόγω αίτημα θα εξαιταστεί λοιπόν, λίγο πριν την εκδίκαση της νέα έφεσης των Θεσσαλονικέων, αυτή τη φορά για την τιμωρία τους από το παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους” και ο ΠΑΟΚ ζήτησε να βρίσκεται “παρών” σε αυτή τη διαδικασία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συζήτηση για την εξαίρεση Σκουτέρη, μόνο… ήσυχη δεν αναμένεται να είναι, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις