Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Σιμόες: “Θα δώσω την ζωή μου για το Κύπελλο”

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Σιμόες: “Θα δώσω την ζωή μου για το Κύπελλο”

Ο Αντρέ Σιμόες υποσχέθηκε ότι θα δώσει και τη… ζωή του για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ

Για το ότι τους χαρακτηρίζουν… κλέφτες για το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ: «Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε που παίζουμε και γιατί. Ξέρουμε ότι κάθε ματς είναι μια καινούργια ευκαιρία και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Οπότε αυτές οι απόψεις μένουν γι αυτούς που τις λένε, εμένα δεν με πειράζουν καθόλου. Θα παίξουμε όπως παίξαμε και στους προηγούμενους τελικούς, εμείς δεν έχουμε μιλήσει καθόλου γι’ αυτό».

Για το γεγονός ότι έχει παίξει ξανά έναν τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Ένας τελικός δεν είναι καλός να τον παίζεις χωρίς κόσμο, είναι κρίμα. Όταν θέλουμε να λεγόμαστε μια εξελιγμένη χώρα και χρησιμοποιούμε το VAR και στο τέλος δεν έχουμε κόσμο. Επίσης, υπάρχει και το φταίξιμο στον κόσμο, ο οποίος στο τέλος πάντα δημιουργεί θέματα. Είναι μία πολύ καλή ανάμνηση από τον τελευταία τελικό που κερδίσαμε, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για την… δίψα που έχουν οι κιτρινόμαυροι για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν ένας στόχος από τη στιγμή που ήρθε ο Μανόλο. Είναι στόχος από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι σημαντικός για εμάς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο που βρίσκεται στον πάγκο και είχε μεγάλη ευθύνη για να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Αύριο θα δώσω τη ζώη μου για τον ίδιο και για την ομάδα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις