Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

Η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κάτι που διατήρησε την πρωτοβάθμια τιμωρία των Θεσσαλονικέων και έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΑΕΚ. Διαβάστε τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης…

Με ομόφωνη απόφαση, οι Δημήτρης Σκουτέρης (Πρόεδρος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Φώτης Βλάχος, Κωνσταντίνος Δεμέστιχας (μέλη) δεν άλλαξαν τίποτα στην ποινή που είχε επιβάλει στους Θεσσαλονικείς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης, που… έστειλε και επίσημα τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΑΕΚ, αν και ο “δικέφαλος του Βορρά” θα απευθυνθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στο σκεπτικό (54ων σελίδων), γίνεται λεπτομερής περιγραφή των όσων ακολούθησαν της φάσης του 90ου λεπτού με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έφερε όπλο σε εμφανή θέση.

Μάλιστα, καταγράφει ότι οι σκηνές αυτές είχαν προκαλέσει φόβο των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και των ποδοσφαιριστών της.

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα, υπογραμμίζει ότι πρόκειται για αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ… δείχνοντας την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, προσθέτει ότι από την εξέταση των βίντεο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν βγαίνει το συμπέρασμα πως ο διαιτητής Κομίνης σφυρίζει για να βγουν οι παίκτες εκτός αποδυτηρίων .

Διαβάστε το σκεπτικό…

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/04/SKEPTIKO.pdf”]

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις