Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το υπονοούμενο για κούραση και η “απάντηση στο γήπεδο”

ΦΩΤΟ eurokinissi

Το αίτημα της ΑΕΚ προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για διακοπή του πρωταθλήματος, σχολιάστηκε από τον Γιώργο Σαββίδη. Ακολούθησε η απάντηση από τον υπεύθυνο Τύπου της Ένωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην Superleague, ζητώντας την παρέμβαση του Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου να ανασταλεί η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορούν να προκαλέσουν αλλαγή στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ προς Βασιλειάδη: «Διακοπή πρωταθλήματος μέχρι να βγουν οι αποφάσεις»

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, σχολίασε το αίτημα της ΑΕΚ και άφησε σαφείς υπαινιγμούς πως οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν τη διακοπή της Superleague προκειμένου να πάρουν “ανάσες”.

Ο Γιώργος Σαββίδης “ανέβασε” την σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αλλά και ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στο οποίο υπογράμμισε τα σημεία όπου ο Έλληνας παίκτης μιλούσε για κόπωση.

Απάντηση από Δημάτο: “Πολλοί είχαν απορίες και απαντήθηκαν στο γήπεδο”

Η αντίδραση απ’ την μεριά της ΑΕΚ ήρθε από τον Ανδρέα Δημάτο. Με σχόλιο του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης σχολίασε… με το δικό του τρόπο τα υπονοούμενα του Γιώργου Σαββίδη.

“Με την φετινή ΑΕΚ πολλοί είχαν πολλές απορίες… Και απαντήθηκαν απαντήθηκαν! Στο γήπεδο” αναφέρει…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις