Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αγώνα δρόμου ο Βιεϊρίνια για Σπαρτάκ Μόσχας!

ΠΑΟΚ: Αγώνα δρόμου ο Βιεϊρίνια για Σπαρτάκ Μόσχας!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, μιας κι ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του αριστερού ισχίου στην προθέρμανση. Αγώνα δρόμου θα κάνει ο αρχηγός του Δικεφάλου, προκειμένου να προλάβει τα παιχνίδια με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από μια χαλαρή προπόνηση στη Βασιλεία την επομένη του αγώνα με τους Ελβετούς και πλέον στρέφεται στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Με τη άφιξη της ομάδας στην Ελλάδα, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια θα περάσει από μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Πορτογάλος άσος ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του αριστερού ισχίου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βασιλεία και δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Ελβετούς.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, υπάρχει αισιοδοξία πως ο αρχηγός των “ασπρόμαυρων” έχει αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τους Ρώσους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Το σίγουρο είναι ότι ο Βιεϊρίνια θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προλάβει τα κρίσιμα παιχνίδια με την Σπαρτάκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις