Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για Βέρνμπλουμ και Πούκι! Νέα “σενάρια” για Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για Βέρνμπλουμ και Πούκι! Νέα “σενάρια” για Πασχαλάκη

Φουλάρει στα μετεγγραφικά ο ΠΑΟΚ και θέλει να “τελειώσει” με τις περιπτώσεις των Βέρνμπλουμ και Πούκι. Ενδιαφέρον από Τουρκία για Πασχαλάκη. Μένει ο Κάμπος – Επιστρέφει Ουκρανία ο Αζεβέδο.

Αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ, όσον αφορά την προσπάθεια του για απόκτηση των Πόντους Βέρνμπλουμ και Τεέμου Πούκι (ΦΩΤΟ).

Από το “δικέφαλο του Βορρά” φαίνεται πως δεν θα περιμένουν πολύ για να ακούσουν ευχάριστα νέα, αφού οι επαφές τους για τον Σουηδό μέσο και τον Φινλανδό επιθετικό έχουν προχωρήσει αρκετά και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθούν τα deal.

Εκτός από τα θέματα των μετεγγραφών, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ απασχολούν και οι αποδεσμεύσεις παικτών, όπως ο Λεβέκ, ο Λέοβατς, ο Ζάιρο και ο Σάμπο.

Την ίδια ώρα, ο Λουτσέσκου δεν επιθυμεί την παραμονή του Αζεβέδο στην Τούμπα, με τα δημοσιεύματα από την Ουκρανία να αναφέρουν πως ο παίκτης θα επιστρέψει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Να αναφέρουμε ακόμα πως ο Ρουμάνος τεχνικός άσκησε… βέτο και επιθυμεί την παραμονή του Κάμπος στην ομάδα.

“Πασχαλάκης ο αντικαταστάτης του Μουσλέρα”

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζουν να τον βάζουν στο “στόχαστρο” ομάδων.

Η Fanatic αναφέρει πως ο Πασχαλάκης είναι ο Νο1 στόχος της Γαλατασαράι, σε περίπτωση που προχωρήσει στην πώληση του Μουσλέρα. Μάλιστα, γίνεται εκτίμηση πως θα χρειαστεί να δοθεί ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για να γίνει η μετεγγραφή του Έλληνα πορτιέρε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις