Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκης!”

ΠΑΟΚ: “Αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκης!”
ΦΩΤΟ intime

Θέση υπέρ του Παναθηναϊκού πήρε ο ΠΑΟΚ, με ανθρώπους από την ΠΑΕ να κάνουν λόγο για “αλλοίωση αποτελέσματος στο “Καραϊσκάκης”, σημειώνοντας τα δύο πέναλτι για τα οποία “φωνάζουν” οι “πράσινοι” στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, οδήγησαν σε διαμαρτυρίες και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όπου και γίνονταν λόγος για “καθαρά πέναλτι” υπέρ του Τριφυλλιού.

Η θέση του ΠΑΟΚ για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

«Αναρωτιόμαστε αν σε αυτή την αγωνιστική -που καλώς έγινε κανονικά- θα έχουμε μηνύσεις, αυτόφωρα κι επιθέσεις σε διαιτητές, αιτήματα για διακοπή πρωταθλήματος και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις. Η αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκης, με τα δυο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν θα σχολιαστούν άραγε από την ΚΕΔ και τον κ. Χούμπελ;

Προτιμήσαμε να απέχουμε από τις αηδιαστικές πρακτικές του Ολυμπιακού και αντί για τα χθεσινά λάθη που ο κ. Παπαπέτρου δεν είδε και πολύ περισσότερο ο κ. Μανούχος δε διόρθωσε, να επικεντρωθούμε στην αυτοκριτική και την διόρθωση των δικών μας λαθών. Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το bullying και η ανομία κέρδισε σήμερα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις