Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Απίστευτο “γλέντι” οπαδών στον Άγιαξ! “Όχι πέναλτι, όχι πάρτι”

ΠΑΟΚ: Απίστευτο “γλέντι” οπαδών στον Άγιαξ! “Όχι πέναλτι, όχι πάρτι”
Intime.gr

Κανείς τους δεν ξέχασε το ματς στην «johan cruyff Arena» το καλοκαίρι που μας πέρασε και τον άδικο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ . Οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων το… γλέντησαν στα social media μετά τον αποκλεισμό του Άγιαξ από τους «16» του Champions League.

Ιντερνετικό «ντου» στα social media του Αγιαξ έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της ολλανδικής ομάδας από τη Βαλένθια, που προκάλεσε και τον αποκλεισμό της από τους «16» του Champions League.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν λένε να ξεχάσουν τον άδικο αποκλεισμό του «δικέφαλου του Βορρά» από τον «Αίαντα», με την κάκιστη διαιτησία του Κρέγκ Πόουσον.

Με αφορμή τον αποκλεισμό του Αγιαξ από τη συνέχεια του Champions League, φίλοι του ΠΑΟΚ… επισκέφθηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ολλανδικής ομάδας δείχνοντας τη χαρά τους για αυτήν την εξέλιξη.

Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για κάρμα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτού που θυμήθηκαν και τον διαιτητή Πόουσον, τονίζοντας πως αυτός θα μπορούσε να τους… ξελασπώσει με κάποιο πέναλτι!

Κάποια από τα ποσταρίσματα των οπαδών του ΠΑΟΚ

«Η εκδίκηση των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ξέρετε το κάρμα; Οχι πέναλτι, όχι πάρτι»

«Στην Ελλάδα αυτό το λέμε ΚΑΡΜΑ. Απολαύστε το»

«Οχι πέναλτι, όχι πάρτι»

«Κρίμα. Πού είναι ο Πόουσον όταν τον χρειάζεστε; Πού είναι για να σας δώσει τρία πέναλτι από το πουθενά έτσι ώστε να βάλετε τουλάχιστον τα 2 από αυτά;»

«Μπράβο Βαλένθια. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γιόρτασαν απόψε μαζί σας».

«Μπράβο Βαλένθια. Μόνο ΠΑΟΚ».

«Την επόμενη φορά καλέστε τον (σ.σ τον Πόουσον) να σας βοηθήσει. Ισως σας ξαναδώσει τρια πέναλτι».

«Τώρα πληρώνετε το ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις