Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμ.: Κάστρο… Τούμπα! Δεν περνάει κανείς!

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμ.: Κάστρο… Τούμπα! Δεν περνάει κανείς!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0, στην Τούμπα έκανε το 9 στα 9 στην έδρα του και παραμένει σε τροχιά τίτλου.

Το live του ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμ.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι και με τα γκολ των Μακ (27′), Κονέ (45’+-αυτογκόλ) και Πρίγιοβιτς (90’+) πήραν τη νίκη. Ο Απόλλων αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ναδάλες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 84′.

Ο αγώνας

Ο Απόλλων είχε… ταμπουρωθεί στην άμυνά του, αλλά στο 5ο λεπτό δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μακ έκανε το γύρισμα, ο Πέλκας προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Τσουκαλάς έδιωξε. Στο 27′, όταν ο Τσουκαλάς έκανε το λάθος στον άξονα, ο Πρίγιοβιτς έκλεψε και έκανε την κάθετη πάσα στον Μακ που πρόλαβε τον Χουάντερσον και έκανε το 1-0. Ο «Δικέφαλος» συνέχισε το πρες και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κονέ άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Στο 46ο λεπτό, μάλιστα, ο Μαουρίσιο έβγαλε κάθετη στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, ο Πέλκας βγήκε απέναντι από τον Χουάντερσον αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Στο 56′ ο Απόλλων έφθασε κοντά στο γκολ, όταν η μπάλα έφτασε στον Ναδάλες, ο οποίος έκανε το βολέ από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Απόλλωνα και στις καθυστερήσεις ο Πρίγιοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (87′ Σάκχοφ), Κάμπος (77′ Λημνιός), Πέλκας (82′ Ελ Καντουρί), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (66′ Χουάρες), Κοντοές, Τσουκαλάς (74′ Μενδρινός), Κονέ, Ναδάλες, Ντεβέσα (81′ Αλίβοντιτς), Αλμπάνης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις