Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Πανιώνιο! Εκτός ο Μάτος

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Πανιώνιο! Εκτός ο Μάτος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (28/2) πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά για την αναμέτρηση με τον Ιστορικό.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έμεινε ο Λέο Μάτος. Ο άσος του Ιστορικού δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Αθήνα για λόγους αποφόρτισης.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η Κυριακή και το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ ανήκει πια στο παρελθόν κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Στόχος πλέον είναι να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο γήπεδο και να φτάσει πιο κοντά στην επίτευξη ενός από τους δύο στόχους του, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε στην, ηλιόλουστη αυτή τη φορά, Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ ο Λέο Μάτος αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για λόγους αποφόρτισης. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Σιαμπάνης , Ρέι , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις