Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ – Άρης: Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ και του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Superleague 1.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κυλάει χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με τον Ελ Καντουρί να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του Δικεφάλου αναλώθηκαν κυρίως στο κομμάτι της τακτικής ενόψει Άρη.

Η “ασπρόμαυρη” ενημέρωση

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας πλησιάζει. Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δουλεύουν σκληρα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής (22.09).

Η προπόνηση της Πέμπτης (19.09) ήταν… μαραθώνιος και ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής. Έπειτα από ένα σύντομο σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στην κυκλοφορία, την ανάπτυξη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια , Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανέλεγχου και σε δοκιμασίες ετοιμότητας, ώστε να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Παρασκευή (20.09), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία».

Με λευκό απουσιολόγιο η προπόνηση του Άρη

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει του ντέρμπι  με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Μια ακόμη προπόνηση της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και το Σάββατο, οπότε και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (22/09, 18:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Προς sold – out η Τούμπα

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για το ντέρμπι απέναντι στον Άρη από τους φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς έχουν απομείνει μόλις 150. Οι μόνες θύρες στις οποίες υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο είναι η 1 και η 2.

Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ίσως και μέσα στην ημέρα, θα ανακοινώσει sold out για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις