Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Champions League: Η Ατλέτικο τον έστειλε στα… δύσκολα

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το Europa League κι έστειλε το “δικέφαλο του Βορρά” στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Champions League. “Κλείδωσαν” οι πιθανοί αντίπαλοι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος, αλλά το γεγονός πως κατέκτησε το Europa League (που δίνει «εισιτήριο» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση) έδωσε την απευθείας θέση που αντιστοιχεί στην κάτοχο του θεσμού στην 3η ομάδα της Γαλλίας.

Η Γαλλία δεν θα βάλει άλλη ομάδα στα προκριματικά, κάτι που επηρεάζει την κατάταξη στον 2ο και στον 3ο προκριματικό γύρο. Οι εκπρόσωποι Τσεχίας και Τουρκίας περνάνε πλέον στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο ΠΑΟΚ, μαζί με τη Βασιλεία, τον Άγιαξ και την Στουρμ Γκρατς θα βρεθούν στον 2ο προκριματικό, με τον “δικέφαλο του Βορρά” να υποχωρεί -πλέον- στους… αδύναμους και να βρίσκει απέναντι του ή τον Άγιαξ ή τη Βασιλεία

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα μάθουν τον αντίπαλο τους στην κλήρωση της 19ης Ιουνίου. Οι αγώνες θα γίνουν 24-25 Ιουλίου και 31 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου.

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί, θα συνεχίσει στο Europa League, ενώ αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα συνεχίσει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις