Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Δεν έχει άλλο “κανονάκι” η Τούμπα

ΠΑΟΚ - Τούμπα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής στον αθλητικό Δικαστή της Superleague γα τη συμπεριφορά των οπαδών της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε πριν από λίγες ημέρες με την ποινή των επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί και η Τούμπα άνοιξε τις.. πύλες της και πάλι στο “μεγάλο” ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν με ανυπομονησία τον συγκεκριμένο αγώνα και ετοίμασαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Οι πυρσοί που άναψαν όμως -και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν- “έστειλαν” την ομάδα προς απολογία στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν θα γλιτώσει το μεγάλο πρόστιμο, καθώς είναι υπότροπος από τους πυρσούς που είχαν ανάψει οι οπαδοί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ θα αρχίσει να ανησυχεί για ποινή της έδρας από την… τρίτη φορά που θα τιμωρηθεί.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος, προκειμένου να μην τιμωρηθεί πάλι η Τούμπα.

Το σχετικό άρθρο του πειθαρχικού κώδικα

Πειθαρχικός κώδικας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις