Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Δένει” τον Λάμπρου ο Δικέφαλος! “Προχωράει” για νέο συμβόλαιο και ρήτρα

ΠΑΟΚ: “Δένει” τον Λάμπρου ο Δικέφαλος! “Προχωράει” για νέο συμβόλαιο και ρήτρα
ΦΩΤΟ intime

Ο Λάζαρος Λάμπορυ πραγματοποιεί μία εκπληκτική πρώτη σεζόν στην Ολλανδία, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να… προλάβει πιθανούς “μνηστήρες”, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, αλλά ο σχεδιασμός για το μέλλον δεν σταματάει, με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ να “προχωρούν” τα θέματα για το ρόστερ.

Από τη μία υπάρχουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του Βαρέλα, αλλά από την άλλη στο προσκήνιο βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται φέτος στην Τούμπα.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος βγάζει… μάτια ως δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ, όπου έχει 8 γκολ και 8 ασίστ στη φετινή σεζόν, μόλις στα 21 του χρόνια. Από τον ΠΑΟΚ θέλουν λοιπόν να τον “δέσουν” στην ομάδα και έτσι αναμένεται σύντομα να υπάρξει πρόταση ανανέωσης στον Έλληνα επιθετικό με αυξημένες απολαβές.

Το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι του 2020, με τη ρήτρα του να είναι στα 3 εκατ. ευρώ και ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να αυξήσει τόσο τη διάρκεια όσο και τη ρήτρα, αυξάνοντας μάλιστα την τελευταία, στα 10 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις