Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις «Δικέφαλου» και Παναθηναϊκού για τρεις παίκτες

ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις «Δικέφαλου» και Παναθηναϊκού για τρεις παίκτες

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για την παραχώρηση τριών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου στον αθηναϊκό σύλλογο. Πρόκειται για τους Γιάννη Μυστακίδη, Εργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι δυο πρώτοι πρόκειται να μετακινηθούν ως δανεικοί αρχικά, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Γιάννης Μυστακίδης που επέστρεψε από πολύμηνο τραυματισμό, θα κάνει σήμερα την τελευταία του προπόνηση και θα αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, προκειμένου αύριο να μεταβεί στην Αθήνα και να ενταχθεί στο πρόγραμμα της νέας του ομάδας. Ο Εργκους Κάτσε επιθυμεί να μετακινηθεί με ελεύθερη μεταγραφή και όχι δανεισμό, ενώ ο Κωνσταντινίδης τέθηκε εκτός ομάδας και προπονείται εδώ και μήνες μόνος του.

Ο ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή νίκη του επί του Απόλλωνα “τρέχει” ένα σερί 9 νικών, 6 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο, ενώ τελευταία ήττα ανάγεται από τις 2 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η επίδοση του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που στα 8 παιχνίδια όπου αγωνίστηκε, 6 πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου, δεν έχει δεχτεί τέρμα, δημιουργώντας ένα ρεκόρ 720 λεπτών ανέπαφης εστίας. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η επίδοση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, του βασικού φορ της ασπρόμαυρης ομάδας, όπου σημείωσε χθες το 9ο του γκολ στο πρωτάθλημα, όλα στην Τούμπα, και συνολικά 15 σε όλες τις φετινές διοργανώσεις και σε 24 αγώνες, αφού πέραν των 9 σημείωσε άλλα 4 στο Κύπελλο και 2 στα προκριματικά του Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις