Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Εξετάζει και τον δανεισμό του Μολέδο!

ΠΑΟΚ: Εξετάζει και τον δανεισμό του Μολέδο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί διακαώς να ενισχυθεί στην αμυντική του γραμμή με την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις τόσο με την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και μ’αυτή του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φέρει τον Ροντρίγκο Μολέδο στη Θεσσαλονίκη, με τον Δικέφαλο του Βορρά να σκέφτεται να τον “κλείσει” με δανεισμό από τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει με αγορά τα δικαιώματα του.

Ο Μολέδο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ και δε δέχεται την πρόταση του ΠΑΟΚ. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Μολέδο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, όσο ισχύει δηλαδή η συμφωνία του Βραζιλιάνου με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να αγοράσει τα δικαιώματα του με νέα διαπραγμάτευση με την Ιντερνασιονάλ.

Εάν ο Μολέδο πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός θα πάρει χρήματα, αλλά πολύ λιγότερα από τις 800.000 που προέβλεπε η αρχική συμφωνία αγοράς, ενώ θα έρθουν στο “τριφύλλι” δανεικοί οι Κάτσε και Κωνσταντινίδης.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην ημέρα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις