Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Εκτός ομάδας ο Λέοβατς!

ΠΑΟΚ: Εκτός ομάδας ο Λέοβατς!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη του Ράζβαν Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ο Μαρίν Λέοβατς είναι εκτός ομάδας, ενώ γνωστοποίησε ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (2/12) εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Μαρίν Λέοβατς δεν υπολογίζεται πια για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να αντέξει την πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως ενημέρωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

“Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από ότι τα βλέπουν πολλοί, ήταν μία επιλογή που κάναμε αυτή του Βιεϊρίνια, γιατί δεν είχαμε άλλη. Ο Λέοβατς επέστρεψε τραυματίας μετά το ματς της Εθνικής του. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε μία κουβέντα στο γραφείο μου, όπου μου είπε ο ίδιος ότι υπάρχει μία πίεση που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί αυτή τη στιγμή. Έτσι αποφασίσαμε να μείνει εκτός. Βρίσκεται εκτός και δεν θα ήθελα να μπούμε σε περαιτέρω κουβέντες”, ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Εκτός ο Πρίγιοβιτς

Ο Λουτσέσκου τόνισε ακόμα ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, καθώς τραυματίστηκε στη σημερινή (1/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

“Ο Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε δυστυχώς σήμερα στην προπόνηση και είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται μαζί μας αύριο στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα είναι εκτός. Μιλήσαμε πριν από λίγο, θα κάνει μαγνητική, υπάρχει οξύς πόνος αυτή τη στιγμή κι ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα τον κρατήσει για πολύ εκτός ομάδας”, υποστήριξε.

Νέο χειρουργείο για Λεβέκ

Το κατώφλι του χειρουργείου θα περάσει και πάλι ο Λεβέκ. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ εξετάστηκε από τον γιατρό του στο Παρίσι, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι κάποιοι παλιοί τραυματισμοί του άφησαν έναν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο. Έτσι, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για ακόμα τρεις μήνες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις