Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης!

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει αρνηθεί πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά οι Βέλγοι επιμένουν για την απόκτησή του και ετοιμάζουν νέα κίνηση κοντά στις απαιτήσεις του Δικεφάλου του Βορρά.

Οι μετεγγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ αφορούν και παίκτες στο χώρο του κέντρου, γεγονός που ίσως τον κάνει θετικό σε μία πιθανή αποχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πάντως, έχει ήδη αρνηθεί μία πρόταση της Σταντάρ Λιέγης, με τους Βέλγους να σημειώνουν ότι οι απαιτήσεις του κυμαίνονται πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Σε σχετικό δημοσίευμα όμως, προαναγγέλλεται και νέα πρόταση για την απόκτησή του, η οποία και θα είναι ικανή να ολοκληρώσει το deal.

«Η Σταντάρ Λιέγης κατέθεσε επίσημη πρόταση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί. Η απάντηση της ελληνικής ομάδας ήταν αρνητική. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ για να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης. Παρά την αρνητική απάντηση υπάρχει η εκτίμηση ότι η Σταντάρ Λιέγης θα επανέλθει και τελικά θα αποκτήσει τον Ελ Καντουρί», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις