Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Γλίτωσαν τα χειρότερα Πέλκας και Βαρέλα!

ΠΑΟΚ: Γλίτωσαν τα χειρότερα Πέλκας και Βαρέλα!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και τη δεύτερη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, έχοντας όμως δύο παίκτες να αποχωρούν τραυματίες από το ματς.

Βαρέλα και Πέλκας είχαν ενοχλήσεις μετά το τέλος του αγώνα, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό, αφού ήδη είναι σε καλύτερη κατάσταση, σύμφωνα με την ενημέρωση από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Το γκρουπ των δίχως ανάσα αγώνων τερματίζει στη Λάρισα όπου το Σάββατο (!!) ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απέναντι στην ΑΕΛ που έχει βλέψεις για είσοδο στα Play Offs. Η προετοιμασία για το παιχνίδι του AEL FC Arena ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (13.02) στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι αγωνίστηκαν στη «μάχη» του ΟΑΚΑ παρέμειναν στην πισίνα και το γυμναστήριο για πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Οι Βαρέλα και Πέλκας εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο, παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα και την Παρασκευή (14.02) θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά.

Οι υπόλοιποι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο και μετά την απαραίτητη προθέρμανση, συμμετείχαν σε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα.

Οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.

Η προπόνηση της Παρασκευής (14.02) θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Λάρισα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις