Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η “θωράκιση”, το promo video του PAOK TV και η… μισή Τούμπα

ΠΑΟΚ: Η “θωράκιση”, το promo video του PAOK TV και η… μισή Τούμπα
@PAOK_FC

Το πρώτο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ανήκει στο… παρελθόν και ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνεται πλέον στην πρεμιέρα του με τον Παναιτωλικό στη Superleague 1. Η μετάδοση του αγώνα -μέσω του PAOK TV- απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας και “θωρακίζεται”.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η πώληση συνδρομών για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, που θα μεταδοθεί από το PAOK TV.

ΠΑΟΚ: Διάβημα στην UEFA για πλαστικές σφαίρες από την αστυνομία

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη προχωρήσει σε 12.000 αγορές και όσο πλησιάζουμε προς το παιχνίδι, ο αριθμός αυτός ανεβαίνει. Μέχρι στιγμής δηλαδή, ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει… καλύψει τη μισή Τούμπα με συνδρομές για το συγκεκριμένο ματς!

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το promo βίντεο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και ανακοίνωσε πως θα… προστατέψει την πειρατεία στο PAOK TV, με την ειδική συνεργασία που θα έχει με την Mediastalker.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1164867566038388737

Η ανακοίνωση του “δικέφαλου του Βορρά”:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι για την καταπολέμηση των φαινομένων πειρατείας του PAOK TV ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την MEDIASTALKER.

Η Mediastalker είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της πειρατείας και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων στο διαδίκτυο.

Βασισμένη σε λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, θα ελέγχει το internet για παράνομες ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV ώστε το υλικό να ελέγχεται και να διαγράφεται άμεσα.

Δείτε ΕΔΩ το promo video για το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις