Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ίνγκασον: “Ήθελα να παίξω περισσότερο! Είμαι αποφασισμένος”

ΠΑΟΚ – Ίνγκασον: “Ήθελα να παίξω περισσότερο! Είμαι αποφασισμένος”
ΦΩΤΟ intime

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον αποκτήθηκε με μεγάλες περγαμηνές από τη Ροστόφ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει θέσει βασικού στον ΠΑΟΚ και ο ίδιος τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει την επόμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε για τρεις σεζόν τον Σβέριρ Ίνγκασον και έτσι ο Ισλανδός θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του στην ομάδα, μετά από ένα 6μηνο με λίγες συμμετοχές ως βασικός.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες στην Τούμπα και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος ενόψει της επόμενης σεζόν, δίνοντας πάντως προτεραιότητα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Ισλανδίας.

 Οι δηλώσεις του Ίνγκασον

«Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ενθουσιασμός για την επόμενη σεζόν με την συμμετοχή στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και με την υπεράσπιση των τίτλων. Ωστόσο, δεν έχω αρχίσει να σκέφτομαι μέχρι στιγμής όλα αυτά, θα ήθελα καταρχήν να έχω ένα σύντομο και ευχάριστο διάλειμμα κατακτώντας έξι πόντους από τα δύο παιχνίδια της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του νταμπλ: «Ήταν ένας εξαιρετικά ωραίος μήνας, αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε δυο τίτλους. Φυσικά ήταν όμορφο που συμμετείχα αλλά θα ήθελα να παίξω περισσότερο. Όταν έφτασα στην ομάδα τον Ιανουάριο ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να πάρω πολλές ευκαιρίες, αφού η ομάδα ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα. Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Τώρα βρίσκομαι στην αποστολή της Εθνικής και ο στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια θα υπάρχουν οι διακοπές, πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία».

Για την ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Είναι εξαιρετικό μέρος για να παίζεις και να μένεις. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, ενώ υπάρχει μεγάλη “αναστάτωση” στα παιχνίδια».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Απόλυτα. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη σε όλα τα παιχνίδια από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα όταν σηκώσαμε τα τρόπαια, και τα πανηγυρίσαμε με τον κόσμο. Όλα αυτά μου θύμισαν τα όσα ζήσαμε στην επιστροφή μας στην Ισλανδία, μετά την παρουσία μας στο Euro. Στην Ελλάδα, όταν τα πράγματα πάνε καλά το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο, αλλά όταν πάνε στραβά επικρατεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις