Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ήρθε ο χειμώνας στη Νέα Μεσημβρία!

ΠΑΟΚ: Ήρθε ο χειμώνας στη Νέα Μεσημβρία!
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου από τη σαββατιάτικη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Τζάλμα Κάμπος και ο Δημήτρης Λημνιός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αργούν να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν πραγματοποίηθηκε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, μιας και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Winter is… here. Χαμηλές θερμοκρασίες, δυνατός αέρας και βροχή συνέθεσαν ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό στην προπόνηση του Σαββάτου στην Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση περιελάμβανε στο μεγαλύτερο μέρος της ποδόσφαιρο. Μετά την προθέρμανση που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια 9 Vs 9 με δύο τζόκερ, αλλά και 10 Vs 10 με τερματοφύλακες.

Οι Τζάλμα Κάμπος , Δημήτρης Λημνιός και Αχιλλέας Πούγγουραςακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης, η κατάστασή τους βελτιώνεται συνεχώς και αναμένεται σύντομα να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Η ομάδα έχει ρεπό την Κυριακή (07.10) από τις προπονήσεις. Το αγωνιστικό τμήμα θα συγκεντρωθεί στην Τούμπα και θα αναχωρήσει για τα Τέμπη όπου θα παραστεί στο ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους της ομάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12:00.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις