Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Καρέλη! Στα πέντε εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Γκενκ

Νίκος Καρέλης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Από το Βέλγιο αποκαλύπτουν ενδιαφέρον τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ, για τον Νίκο Καρέλη της Γκενκ, με τη βελγική ομάδα όμως, να έχει ακόμη πολύ μεγάλες απαιτήσεις, που δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν οι δύο ελληνικές ομάδες.

Ο Νίκος Καρέλης επέστρεψε την περασμένη σεζόν από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και στην προσπάθεια να ξανά βρει το ρυθμό του, το μέλλον του στο Βέλγιο και τη Γκενκ, θεωρείται αμφίβολο, ενόψει της νέας σεζόν.

Η βελγική ομάδα μάλιστα, φέρεται να έχει δεχτεί “κρούσεις” τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, οι οποίες όμως και απέχουν αρκετά από τα “θέλω” της, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voetbalbelgie.be.

Το δημοσίευμα για ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Καρέλη

“Η Γκενκ εξακολουθεί να απαιτεί 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Καρέλη, ένα ποσό που κανένα από τα δύο κλαμπ (σ.σ. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) δεν θέλει να πληρώσει. Η ΑΕΚ θα ήθελε να δανειστεί τον Καρέλη, αλλά δεν είναι γνωστό εάν η Γκενκ ενδιαφέρεται για μία συμφωνία που περιλαμβάνει δανεισμό.

Ο Καρέλης παλεύει να φτάσει και πάλι στο παλιό επίπεδό του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ την περσινή σεζόν”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις