Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κάνιας: “Θα είναι κάτι υπέροχο να περάσουμε τη Βασιλεία” – video

ΠΑΟΚ – Κάνιας: “Θα είναι κάτι υπέροχο να περάσουμε τη Βασιλεία” – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τη σημασία της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, επισήμανε ο Χοσέ Κάνιας λίγες μόνο ώρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τη Βασιλεία στην Ελβετία, για τα προκριματικά του Champions League και έδειξε πίστη στην ομάδα του για να τα καταφέρει.

Ο Χοσέ Κάνιας ήταν ο πρωταγωνιστή του πρώτου ματς κόντρα στη Βασιλεία, σκοράροντας το πρώτο καταπληκτικό γκολ του ΠΑΟΚ και λίγο πριν τη ρεβάνς, σχολίασε το δεύτερο παιχνίδι και όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Οι δηλώσεις του Κάνιας για το ΠΑΟΚ – Βασιλεία

«Όσον αφορά την ρεβάνς, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Πιστεύω ότι είναι αρκετά περίπλοκη αναμέτρηση, παρότι τους κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα πάμε στην Βασιλεία με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ελπίζω και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Πιστεύω ότι η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι αρκετά καλή και προς την σωστή κατεύθυνση».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης: «Θα είναι κάτι υπέροχο για όποιον εμπλέκεται με την ομάδα, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Παράλληλα θα έχουμε εξασφαλίσει και την ευρωπαϊκή ημέρα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο έτοιμοι για όλα. Να έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και δύναμη, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι έχουμε το ψυχικό σθένος να περάσουμε. Να κάνουμε κάτι σημαντικό, κάτι όμορφο. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, αφού πήραμε μια καλή βάση από το σκορ του πρώτου αγώνα. Θεωρώ ότι έχουμε την υποδομή να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις πίεσης. Αν τα κάνουμε όλα αυτά την Τετάρτη το βράδυ, νομίζω ότι την Πέμπτη θα πανηγυρίζουμε και θα συγχαίρουμε ο ένας τον άλλον για την πρόκριση».

Για την πρόκριση:«Πιστεύω ότι ΠΑΟΚ χρειάζεται την πρόκριση επειδή την αξίζει. Είμαστε μια καλή και δυνατή ομάδα. Είναι σημαντικό για μας να περάσουμε και να χαρούμε το Champions League».

Το video της συνέντευξης Κάνιας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις