Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Πέλκα! Αμφίβολος για Πανιώνιο

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Πέλκα! Αμφίβολος για Πανιώνιο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απρόoπτο με τον Πέλκα στον ΠΑΟΚ, αφού ο… υπαρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης (17/01) και αποχώρησε, όντας πλέον αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη 17η αγωνιστική της Superleague.

Σημαντικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει Πανιωνίου, αφού ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο αγώνα, τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης, το πρωΐ της Πέμπτης και πλέον οι εξετάσεις του τις επόμενες ημέρες, θα δείξουν αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο επικείμενο παιχνίδι της Τούμπας.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική της Super League Σουρωτή απέχει μόλις δύο μέρες και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει την προσοχή του στον επικείμενο αγώνα, προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Η προπόνηση της Πέμπτης (17.01) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στους Κυανέρυθρους, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες από το ιατρικό επιτελείο.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας βγήκε στο γήπεδο και συνέχισε με τρέξιμο και ασκήσεις το ατομικό του πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (18.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις