Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν τα “βάσανα” στον Δικέφαλο! Έπιασαν δουλειά οι Θεσσαλονικείς [pics]

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν τα “βάσανα” στον Δικέφαλο! Έπιασαν δουλειά οι Θεσσαλονικείς [pics]

Η νέα σεζόν ξεκίνησε κι επίσημα για τον ΠΑΟΚ, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Πέντε ημέρες πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, έχοντας αρκετές απουσίες.

Εκτός ήταν οι διεθνείς, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει περαιτέρω άδεια ενώ υπήρχαν αρκετά νέα πρόσωπα (Μιχάι, Μελιόπουλος, Ζίβκοβιτς, Λάμπρου).

Όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ

Το νταμπλ και οι καλοκαιρινές διακοπές ανήκουν στο παρελθόν. Η νέα σεζόν ξεκίνησε και επίσημα την Τετάρτη (26.06) στη Νέα Μεσημβρία.

Με αρκετές απουσίες, νέα πρόσωπα και δίψα για νέες επιτυχίες, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έπιασε δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν προσαρμογής και περιελάμβανε κάποιες δρομικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς και μεγάλους χώρους, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Από τη Νέα Μεσημβρία απουσίασαν, οι διεθνείς Πέλκας , Πασχαλάκης , Λημνιός , Κάτσε, Ίνγκασον και Σφιντέρσκι . Οι πρώτοι πέντε θα ενταχθούν στην ομάδα τη Δευτέρα (01.07), όταν και θα αναχωρήσει για Ολλανδία για το πρώτο στάδιο, ενώ ο Πολωνός στράικερ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 15.07.

Οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (27.06) η ομάδα θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις