Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κυριάκος: “Ο Λουτσέσκου δουλεύει με τον Ουάρντα”

ΠΑΟΚ – Κυριάκος: “Ο Λουτσέσκου δουλεύει με τον Ουάρντα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε γα την εξέλιξη του Αμρ Ουάρντα και επισήμανε την προσπάθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου να ανεβάσει το επίπεδο επαγγελματισμού του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού.

Ο Αμρ Ουάρντα βρέθηκε πρόσφατα εκτός αποστολής από τον ΠΑΟΚ, για παραδειγματισμό από τον Λουτσέσκου, με τον ίδιο τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να δείχνει πάντως ότι αντιλήφθηκε το λάθος του, αγκαλιάζοντας τον προπονητή του στο περιθώριο του αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι “περιπέτειες” του Ουάρντα όμως, παρακολουθούνται στενά και στην Αίγυπτο, όπου θεωρείται βασικός παίκτης της εθνικής ομάδας, αλλά και ανερχόμενο ταλέντο, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Δικεφάλου του Βορρά, Κυριάκο Κυριάκο, να μιλάει σε τοπικά ΜΜΕ, για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Η δήλωση Κυριάκου για Ουάρντα

“Ο Αμρ Ουάρντα είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και ο Λουτσέσκου δουλεύει μαζί του για να ανεβάσει το επίπεδο του επαγγελματισμού του στο υψηλότερο επίπεδο. Οι προσδοκίες μας για τον Ουάρντα είναι απεριόριστες. Ο Αμρ πρέπει να ακολουθεί τις εντολές του προπονητή του και θα καταλάβει πως ότι έγινε ήταν για δικό του καλό”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις