Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου για ΠΑΣ Γιάννινα: “Ήρθαν για να προκαλέσουν…”

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου για ΠΑΣ Γιάννινα: “Ήρθαν για να προκαλέσουν…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε υπερβολικά για να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα (2-1), με τον Ραζβάν Λουτσέκσου να τα… χώνει στους φιλοξενούμενους. Πετράκης: “Δεν σχολιάζω όσα είπε …”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε την εικόνα του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του “δικέφαλου του Βορρά” τα… έβαλε με τον “Άγιαξ της Ηπείρου”, τονίζοντας πως πήγε στην Τούμπα για να προκαλέσει τους Θεσσαλονικείς.

Δεν είμαι χαρούμενος! Είμαι ικανοποιημένος μόνο από την ομάδα μου. Θα έπρεπε το ματς να λήξει 6-1 ή 7-1. Είμαι απογοητευμένος από τα όσα είδα από την άλλη ομάδα! Σέβομαι την κάθε ομάδα, τον κάθε προπονητή, την κάθε στρατηγική, αλλά αυτό που έκαναν δε το σέβομαι! Ήρθαν να προκαλέσουν και όχι να παίξουν ποδόσφαιρο!”, δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο Ρουμάνος τεχνικός.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Λύτρωση» με Σβιντέρσκι στο 87′! Ο Πολωνός απέτρεψε τη «γκέλα» [pics]

Απ’ τη μεριά του, ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι δεν ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν καθυστέρηση και απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

“Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση και να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας κρίνεται…” τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις