Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Μοναδικοί ηττημένοι είναι ο Ολυμπιακός, ο Γκαρθία και οι παίκτες του”

Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA, τοποθετήθηκε για μια ακόμα φορά για όσα έγιναν την Κυριακή στην Τούμπα, τονίζοντας πως ήταν “νύχτα ντροπής για τον Ολυμπιακό”, ενώ σχολίασε και το tweet του Όσκαρ Γκαρθία.

“Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά μας. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι” ανέφερε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA, για να συνεχίσει σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών:

“Μίλησα ήδη για την κατάσταση, είχαμε καλή αντίδραση και είμαι χαρούμενος και για τους παίκτες μου, απέναντι στους αντιπάλους που δεν βγήκαν να παίξουν. Την επόμενη μέρα ένιωσα πως οι παίκτες έχουν συσπειρωθεί και έχουν υψηλό κίνητρο για τη συνέχεια. Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεις στον αγωνιστικό χώρο, όχι για να τρέχεις μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. ΄

Ο προπονητής της άλλης ομάδας είπε στο τουίτερ πως όλοι θα χάσουν από αυτή την κατάσταση. Ο μόνος που θα χάσει από αυτό είναι ο κόουτς και η ομάδα του. Είναι μεγάλη ντροπή στην ιστορία της ομάδας, μίας ομάδας που είνα συνηθισμένη να κερδίζει, είναι ντροπή που Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστκό χώρο”.

Για τον Πανιώνιο: “Ικανοποιήθηκα και από την αντίδραση και από το αποτέλεσμα. Για να προκρθοιύμε στον τελικό πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε πλεονέκτημα αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, να αντιμετωπίζεις το ποδόσφαιρο και τη δουλειά σου με σεβασμό. Αλλιώς μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως”.

Για τη δουλειά των παικτών του: “Όταν δουλεύεις σωστά και μπορείς να διαβάζεις κατάστασεις, τότε μπορείς να έχεις αποτελέσματα. Αυτό που μετράει πάντα, είναι η δουλειά των παικτών, αυτοί δουλεύουν πολύ σκληρά και στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Στο τέλος τα αποτελέσματα έρχονται από τη συνεισφορά του καθενός στο σύνολο”.

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: “Δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα. Είχαν καλά αποτελέσματα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ήταν καλοί με τον Ατρόμητο παρότι έχασαν, παλεύει για την πέμπτη θέση, είναι οργανωμένη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έχει βελτιωθεί φέτος ο Αστέρας, λόγω της δουλειάς του προπονητή του”.

Για το αν προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει τη δική του φιλοσοφία αλλά και να ξέρει τι ακριβώς κάνει ο αντίπαλός του. Είναι μία μίξη, τακτική, φυσική κατάσταση αλλά και πνευματική ετοιμότητα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να κερδίσει το παιχνίδι στην Τρίπολη, μετά από αυτό θα δούμε τι θα γίνει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις