Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Πήρα ηχηρές απαντήσεις”

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Πήρα ηχηρές απαντήσεις”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στο περιθώριο των δηλώσεων του για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία την Κυριακή (7/4) στην Τούμπα, μίλησε της ηχηρές απαντήσεις που πήρε από τους παίκτες του στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο σημείωσε ότι οι “ασπρόμαυροι” θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι στη Λαμία.

Όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova

Για το πώς κύλησε η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ: «Μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα για εμάς με καλά παιχνίδια. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε με ενθουσιασμό το κάθε παιχνίδι για να βρεθούμε στο γήπεδο».

Για την κατάσταση του Λημνιού: «Ήταν το μοναδικό μας πρόβλημα, σήμερα προπονήθηκε κανονικά, αλλά στο ματς θα είναι εκτός, γιατί είχε ένα δεκαήμερο εκτός προπονήσεων και θα πρέπει να προφυλαχθεί για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι κρατάει από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα: «Κρατάμε τα πάντα, κρατάμε το αποτέλεσμα, την απόδοση των παικτών που δεν είχαν την δυνατότητα να πάρουν αγωνιστικά λεπτά. Κρατάμε την ωριμότητα που δείξαμε και την εικόνα που είχαμε, όπως και ότι μπορέσαμε να δώσουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες. Κρατάμε επίσης την… απάντηση κάποιον παικτών όπως ο Ίνγκασον και ο Γιαννούλης, που έκανε το τέλειο ματς.

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε υψηλές προσδοκίες και ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Ο Κάνιας και ο Μίσιτς έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ελ Καντουρί μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως και ο Σακχόφ, έτσι είχα πολύ ηχηρές απαντήσεις».

Για το αν σκέφτεται ότι ο ΠΑΟΚ την Κυριακή μπορεί να είναι πρωταθλητής: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο ματς που ακολουθεί και ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Για την αναμέτρηση με την Λαμία: «Μπορούμε να πούμε ότι θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικές ομάδες, ίσως η φιλοσοφία τους στο πώς θα μας αντιμετωπίσουν να είναι η ίδια. Δεν θα έλεγα ότι ο Αστέρας ανήκει σε αυτό το γκρουπ, είναι πιο επιθετική ομάδα. Εμείς οδηγήσαμε τον Αστέρα στο να παίξει αμυντικά απέναντί μας.

Η Λαμία είναι μια ομάδα με πάρα πολύ μεγάλη συνοχή, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Για να κάνουμε μια σύγκριση με τον Αστέρα, που είναι μια ομάδα που ξεκινάει την ανάπτυξη του από την άμυνα, αντίθετα το παιχνίδι της Λαμίας είναι πιο άμεσο. Έτσι λοιπόν μιλάμε για δύο διαφορετικά ήδη παιχνιδιού».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις