Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με Μπίσεσβαρ και Κρέσπο η αποστολή για Λαμία! Έμεινε εκτός ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Με Μπίσεσβαρ και Κρέσπο η αποστολή για Λαμία! Έμεινε εκτός ο Ελ Καντουρί
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Χοσέ Κρέσπο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και βρέθηκαν κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λαμία, σε αντίθεση με τον Ομάρ Ελ Καντουρί που κρίθηκε ανέτοιμος από τον Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Λαμία στην 20η αγωνιστική της Superleague, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή και να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Χοσέ Κρέσπο, αλλά όχι τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ώστε να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη η ομάδα του Δικεφάλου. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση στη Λαμία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22.01) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους ποδοσφαιριστές μερικά ακόμα πράγματα τακτικής φύσεως, που είχαν να κάνουν κυρίως με το κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα ταξιδέψει στη Λαμία, όπως και ο Μίροσλαβ Στοχ , που έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης. Ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες του”.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις