Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με Σαββίδη το μνημόσυνο στα Τέμπη! “Να φέρουμε το πρωτάθλημα εδώ…”

ΠΑΟΚ: Με Σαββίδη το μνημόσυνο στα Τέμπη! “Να φέρουμε το πρωτάθλημα εδώ…”
Eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (07.10.2018) στα Τέμπη το ετήσιο μνημόσυνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που «έφυγαν» από τη ζωή πριν από 19 χρόνια, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του τραγικού τροχαίου των Τεμπών, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Αμέσως μετά το τέλος του μνημόσυνου, ο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία του -αν επιτευχθεί ο φετινός στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος- το τρόπαιο μαζί με τους παίκτες να πάει στα Τέμπη και να είναι αφιερωμένο στους έξι αδικοχαμένους οπαδούς.

«Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δε τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν, έρχονται εδώ κάθε χρόνο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι φέρνουμε επιτυχίες και να τις αφιερώνουμε σε αυτούς. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς» ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πρόσθεσε για το σύνθημα των οπαδών της ομάδας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ».

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενωμένη βρέθηκε στα Τέμπη για να τιμήσει τη μνήμη των παιδιών που μας βλέπουν από ψηλά. Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε τη συγκίνησή του και τόνισε πως όπως ο κόσμος που δίνει το παρών κάθε χρόνο στο μνημόσυνο, έτσι και η ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτά τα παιδιά και θα τους αφιερώνει τις επιτυχίες της με την ελπίδα σε ένα χρόνο να φέρει στα Τέμπη το πρωτάθλημα» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ποστάρισμα της.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις