Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση

Συνεχίστηκε η δουλειά στον ΠΑΟΚ, με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, ςνώ ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε φυσικοθεραπεία και στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Το νούμερο ένα ζητούμενο αυτή τη στιγμή στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ειναι η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εκεί στοχεύει και το τεχνικό επιτελείο, που θέλει κατά τη διάρκεια της διακοπής να περάσει νέα στοιχεία στην ομάδα και παράλληλα να αφομοιώσει καλύτερα τα νέα δεδομένα.Η προπόνηση της Πέμπτης (05.09) αφορούσε το κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης και της αμυντικής συμπεριφοράς.

Μετά την προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε στους παίκτες του τι ζητάει από αυτούς μέσα στο γήπεδο, μέσα από παιχνίδια σε μία εστία.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό και στο γήπεδο, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε φυσικοθεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα.

Την Παρασκευή (06.09) θα διεξαχθεί μία προπονητική δοκιμή στη Νέα Μεσημβρια στις 09:45 με αντίπαλο την Κ19.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις