Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Πρίγιοβιτς! Στη διάθεση του Λουτσέσκου για την Τσέλσι

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Πρίγιοβιτς! Στη διάθεση του Λουτσέσκου για την Τσέλσι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και πλέον μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ακόμη και για το παιχνίδι με την Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Με ένα ευχάριστο νέο ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας, αφού ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επανήλθε από τον τραυματισμό του και θα διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή για το παιχνίδι με την Τσέλσι στην Τούμπα.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Οι μέρες για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πλησιάζουν κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο ματς στην Τούμπα.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής.

Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κι ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του Europa League δουλεύοντας στην τακτική. Την Τρίτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις